Team

Celine Prins

Celine Prins

Celine Prins is oprichtster van GlobalMedia-ID. Haar ervaringen als internationaal model in combinatie met haar master Internationale Bedrijfskunde hebben geleid tot de oprichting van Modellist-ID: een community om houvast te bieden aan modellen in een industrie met heel wat obstakels. Naast haar ondernemende karakter heeft Celine een brede interesse: van wetenschap, goede doelen en triatlons tot kunst, muziek en theater. Met haar vele creatieve ideeën voor innovatie wil ze een verschil maken in de digitale wereld. Ze ziet dan ook talloze mogelijkheden voor GlobalMedia-ID.

Valerie van Lanschot

Valerie van Lanschot

Valerie van Lanschot is co-founder en community manager van GlobalMedia-ID. Ze studeerde aan het gymnasium in Hilversum en deed vervolgens de opleiding International Fashion Management in Amsterdam (3 jaar) en Florence (1 jaar). Ze reisde de mode achterna en belandde bijna vanzelfsprekend in Milaan, waar ze bijna een jaar fashion sales deed. Met de daar opgedane kennis was ze niet lang daarna in staat om in Nederland succesvol een aantal Italiaanse modemerken te introduceren. Valerie is getrouwd en moeder van twee kinderen. Haar gezin is, samen met mode, voeding, reizen- en natuurlijk GlobalMedia-ID- haar grote passie.

Nancy Pronk

Nancy Pronk

Nancy Pronk is Creative Director Productions binnen GlobalMedia-ID. Zij heeft een indrukwekkend cv opgebouwd in medialand. In de afgelopen jaren heeft zij zich bij alle toonaangevende productiebedrijven ontwikkeld tot uitvoerend producent. Nancy levert een zeldzame combinatie van inhoudelijke, creatieve kracht en een perfecte technische vertaling. Haar doel: maximale innovatie en production value, zelfs voor het kleinste budget. Nancy wordt blij wanneer zowel het creatieve en innovatieve concept als de productionele uitvoering elke verwachting van de klant overtreft. Nancy woont samen met haar vriend in Amsterdam en houdt van kitesurfen, mode, koken, sport, is ze dol op etentjes met vrienden en gaat ze graag op reis.

Jonathan Augustijn

Jonathan Augustijn

Jonathan Augustijn is de Business Developer, een functie waarin hij zowel zijn business mind en creativiteit optimaal kan benutten. Na het afronden van zijn master Internationale Bedrijfskunde kwamen zijn all-round kracht en toewijding tot hun recht in verschillende organisaties binnen zowel de mode als culturele industrie. Hij wist op professioneel vlak zijn passie voor kunst, mode en fotografie te combineren met zijn onfeilbare zakelijke instinct. Jonathan wordt blij van ontwikkeling en groei, maar ook van een glas wijn of etentje met vrienden.

Cécile Holle

Cécile Holle

Cécile Holle is Branding & Marketing Consultant en is verantwoordelijk voor het aantrekken van nieuwe opdrachtgevers en het opzetten van partnerships voor GlobalMedia-ID. Na haar werk als Marketing Manager van Johnny Loco heeft ze veel ervaring opgedaan in de mediawereld, met name toen ze de start-up Makers Channel hielp opzetten. Hierbij was ze o.a. verantwoordelijk voor het oprichten van online video productiehuis Makers Republic. Cécile heeft van kleins-af-aan een passie gehad voor haar en make up. Naast haar werk als Branding & Marketing Consultant voor GlobalMedia-ID werkt ze als internationaal Hair & Make Up Artist. Cécile woont samen met haar vriend in Amsterdam.

Lian Schreuder

Lian Schreuder

Lian Schreuder is Assistant Productions & Sales en werkt al sinds haar 14e fulltime als model. Ze werkte voor de grote namen als Valentino, Abercrombie & Fitch en Tommy Hilfiger, en sierde de covers van Madame Figaro, Biba, Marie Claire en ELLE. Minder glamourous, maar niet minder leuk is het feit dat ze niet bang is haar handen vies te maken in de tuin en bij het klussen in haar huis. Koken, windsurfen, yoga en schilderen brengen haar tot rust. Naast haar internationale modellencarrière, versterkt deze duizendpoot het team van Modellist-ID en GlobalMedia-ID.