EVENTS

Global events

Zowel voor communitybuilding als voor het faciliteren van offline contact tussen de modellen organiseert Modellist-ID haar eigen events. Dat doen we op unieke locaties in allerlei steden met een booming modellen scene, zoals New York, Parijs, Amsterdam, Kaapstad en Mumbai. Op deze events komen modellen en andere industry professionals- waaronder de bookers, hair & make-up artists, fotografen en stylisten- samen. Uiteraard zijn ook de pers en media vertegenwoordigd.

Deze fashionable events zijn voor merken een ideale manier om zich te profileren, want ze kunnen zich associëren met modellen en de tot de verbeelding sprekende modewereld. Er zijn vele mogelijkheden waarop we zichtbaarheid voor merken kunnen creëren. Denk aan het plaatsen van producten in goodiebags, op de photowall, op de uitnodiging, in video’s, foto’s, pers enzovoort. De modellen en de events zijn misschien maar voor korte duur op een bepaalde plek, maar hebben wel een blijvende positieve impact.

Ieder event wordt bovendien aan een lokaal goed doel gekoppeld.  We hebben op die manier aandacht gevraagd en geld opgehaald voor onder andere het Rode Kruis, Tiny Miracles (dat veilige werkomstandigheden biedt voor vrouwen in India) en Bridges for Music (dat via het muzikaal talent sociaal economische barrières doorbreekt in Zuid-Afrika). Nog een uitstekende reden om zo’n event te kiezen als manier om je te profileren als merk.

EVENTS